codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici /Serveis / Descripció de Servei

  Serveis Audiovisuals / Descompte en formació

Descompte en el Postgrau en Projectes Transmèdia i Postproducció Audiovisual - TECNOCAMPUS

Els col·legiats del CPAC opten a un 10% de descompte en la inscripció al Postgrau en Projectes Transmèdia i al Postgrau en Postproducció Audiovisual del Tecnocampus. El descompte és acumulable en el cas de fer la reserva de la plaça fins el 19 de juny de 2015 (5%).

Postgrau en Projectes Transmèdia

Qualsevol estratègia de comunicació o projecte audiovisual actual requereix una aproximació de 360 graus: és a dir, contemplar la comunicació a qualsevol plataforma de les múltiples finestres audiovisuals que conformen, ara mateix, la nostra vida. Els projectes Transmedia van més enllà i desenvolupen entorns narratius més complexes, on es prioritza sobretot l’experiència de l’usuari-espectador a través de les diferents plataformes. És per això que el TecnoCampus presenta un postgrau 100% online des del qual els alumnes podran desenvolupar projectes emprenedors vinculats a aquest nou ecosistema audiovisual, per tal de desenvolupar noves habilitats professionalitzadores en el context del futur.

WEB Postgrau

Postgrau en Postproducció Audiovisual

 En aquest postgrau s'adquiriran els coneixements necessaris per a poder professionalitzar-se en l'àmbit de la postproducció cinematogràfica i televisiva des de la edició, retoc de color, postproducció d’àudio, efectes especials i grafisme formant futurs professionals multitask capaços de fer front de forma individual a totes les fases de la postproducció d’un projecte audiovisual.
WEB Postgrau

 

 
   

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal