codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici /Serveis / Descripció de Servei

  Serveis Audiovisuals / Oferta de formació

Gaudeix d’un descompte en la llicència obligatòria per pilotar drons

Estàs pensant en potenciar el teu currículum? Vols diferenciar-te de la resta de professionals? CPAC i Chistau Adventours t’ho posen fàcil amb el  curs de pilots de drons – Llicència RPAS.

Sent col·legiat del CPAC podràs gaudir d’un descompte en aquest curs obligatori que et permetrà aprendre a pilotar drons en una escola de pilots privada, autoritzada per l’agència estatal de seguretat aèria.

El curs es basa en un format teorico-pràctic, amb 60 h de teoria i 2 de pràctica, amb matèries tan importants com navegació, principis de vol, coneixements generals de l’aeronau, radiocomunicacions... 

Segons el Reial Decret 8/2014, de 4 de juliol, per a fer volar drons s’ha de ser pilot o tenir un curs com el que ofereix  Chistau Adventours.

El preu d’aquest curs està establert en 1.150 €. Si ets col·legiat del CPAC podràs gaudir d’un descompte que et permetrà obtenir el certificat de coneixements teòrics i pràctics per 1.000 €.

Per inscriure’t només has de posar-te en contacte amb Lluis Miguel de Baldomero a través del correu lluismbz@gmail.com o trucar al 639 329 288.

A continuació pots descarregar el document promocional

Dona una nova perspectiva al teu currículum, enlaira els teus coneixements.

 
   

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal