codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici /Serveis / Descripció de Servei

  Serveis Audiovisuals / Oferta de formació

Descompte del 10% en Postgraus Tecnocampus

Postgrau en projectes transmèdia

Qualsevol estratègia de comunicació o projecte audiovisual actual requereix una aproximació de 360 graus: és a dir, contemplar la comunicació a qualsevol plataforma de les múltiples finestres audiovisuals que conformen, ara mateix, la nostra vida. Els projectes Transmedia van més enllà i desenvolupen entorns narratius més complexes, on es prioritza sobretot l’experiència de l’usuari-espectador a través de les diferents plataformes. És per això que el TecnoCampus presenta un postgrau 100% online des del qual els alumnes podran desenvolupar projectes emprenedors vinculats a aquest nou ecosistema audiovisual, per tal de desenvolupar noves habilitats professionalitzadores en el context del futur.

10% de descompte pels col·legiats del CPAC.

Per a més informació

 

Postgrau en Periodismedigital i emprenedor

Us presentem el nou Postgrau en Periodisme Digital i Emprenedor. L’objectiu d’aquest curs, impulsat pel cap de continguts digitals de El Periódico Saül Gordillo; l'expert en periodisme de dades Eduard Martín-Borregón i la productora audiovisual Clack, és formar periodistes i professionals de la comunicació que siguin capaços de desenvolupar-se en el nou ecosistema periodístic, des de la gestió de continguts fins a la cerca de nous models de negoci i la gestió de la seva pròpia empresa.

10% de descompte pels col·legiats del CPAC.

Per a més informació

 

 

 
   

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal