codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici /Serveis / Descripció de Servei

  Mobilitat / Carburants

Targeta CEPSA STAR DIRECT

Per ser del CPAC, estalvia en carburants!

Des del CPAC hem tancat un acord de col·laboració amb CEPSA, per tal d’oferir-vos la targeta CEPSA STAR DIRECT, totalment gratuïta i que us aplicarà un descompte de 8 i 9 cèntims d’€ per cada litre de carburant.

  • No requereix cap tipus d’aval, ni manteniment, ni alta. Targeta gratuïta i sense quotes de manteniment.
  • Ofereix un descompte de 9 cèntims per litre de carburant Diesel Optima i 8 cèntims en la resta de carburants. Aquest descompte s’abona directament a un compte bancari.
  • No és de pagament, (es pot pagar amb altres targetes o en efectiu) aquesta targeta comptabilitza la despesa en carburant i a final de mes s’ingressa el descompte en el teu compte bancari.
  • S’envia factura amb IVA desglossat.
  • Els descomptes són acumulables/complementaris a la targeta “Porque tu vuelves” y “Transclub”.
  • S’apliquen ràpels mensuals addicionals en funció del còmput total de litres subministrats pels tots Col·legiats inclosos en l’acord Intercol·legial:

Fins 1.000 m3/mes = 12€/m3

> de 1.000 m3/mes = 18€/m3

> de 2.000 m3/mes = 22€/m3

> de 3.000 m3/mes =  26€/m3

  • S’envia la factura amb IVA desglossat i l’abonament de les condicions especials que hi figuren es farà per transferència el dia 10 de cada mes.

Els titulars de la targeta podran sol·licitar la informació del seu contracte a través d’Internet donant-se d’alta en el servei www.tarjetascepsastar.com, així com gestionar altes, baixes, bloquejos per robatori, consultar factures, etc. tot complimentant prèviament un contracte d’adhesió.

 

 
   

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal