codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici /Serveis / Descripció de Servei

  Serveis Audiovisuals / Lloguer de plató

30% descompte en lloguer de plató

30% descompte en lloguer de plató

Versatil Studio es troba a 20 minuts de Barcelona. Ben comunicat, està situat en un entorn tranquil, amb una àmplia oferta gastronòmica. Sense tràfic, sense soroll. Podrà disposar de pàrquing privat encara que no hi ha, en absolut,
problemes per aparcar.

Si no disposa de cotxe propi o vol fer servir el transport públic, té una parada dels autocars Sagalés a 2 minuts de l'estudi.

On? A Sentemenat, avda. Can Baixeres, 31A. 08181 (mapa)

Disposem de tres estudis:

  • Plató 1 de 70 m2
  • Plató 2 de 50m2
  • Plató 3 de 100 m2
Completament diàfans, els dos més grans tenen una porta de tir que facilita l'accés de material de molt volum. A més, el plató 3 està equipat amb un ciclorama de 7,5 m x 4,5 m.

Comptem amb una sala de reunions amb capacitat per 8-10 persones amb cafetera Nespresso, microones i begudes. A més d'un petit magatzem, disposem d'un ampli camerino amb dutxa incorporada.

Tot l'estudi disposa de Wi-Fi gratuït i climatització independent.

Les nostres tarifes bàsiques, segons l'estudi, són les següents (2 hores):

  • Plató 1 de 70 m2: 90€. COL·LEGIATS: 63€
  • Plató 2 de 50m2: 80€. COL·LEGIATS: 56€
  • Plató 3 de 100 m: 110€. COL·LEGIATS: 77€

Pots consultar la resta de tarifes a la web www.versatil.studio. A totes gaudiràs del 30% de descompte per ser col·legiat del CPAC presentant el carnet.

A Versatil Studio estem per ajudar-lo. Volem que la seva única preocupació sigui si te suficient memòria a la càmera o si si ha carregat la bateria: atrezzo, carpinteria, pintura, material fotogràfic,transport, càtering... Versatil Studio s'encarrega de tot el necessari per a vostè només s'hagi de preocupar del seu projecte.

Visita la seva web

 
  Per veure el Codi de promoció identificat com a col·legiat a Àrea interna.  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal