codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

::PROCLASS:: Drons i audiovisuals
15/03/2018

Durant aquesta ProClass esbrinarem totes les possibilitats dels drons a les gravacions, ja siguin per productes purament audiovisuals (cine, tv, publicitat...) com altres usos: enginyers d'obres i camins, geòlegs, etc.

Dijous 15 de març, de 18 a 20 hores

A la Sala d'Actes de la seu del CPAC (c/ Casp, 130. Edifici COACB. Barcelona)

Activitat gratuïta, cal confirmar assistència aquíL’audiovisual evoluciona de forma constant i inexorable, i els drons són un dels millors exemples. Petits aparells voladors capaços de substituir a les grans càmeres en la gravació de plans aeris i seqüencies dinàmiques.

Al llarg de la PROclass organitzada pel CPAC pel 15 de març podreu aproximar-vos a aquests aparells tecnològics amb demostracions en viu, explotarem les seves possibilitats, no només pel sector audiovisual.

Experts en pilotatge de drons ens parlaran al llarg de la sessió sobre la normativa actual i la possible evolució, les necessitats d’una llicència oficial, on es pot enregistrar amb drons i on no, com identificar empreses pirates, els aspectes tècnics a tenir en compte...

Però a més d’aquets coneixements teòrics també mostraran, amb vídeos demostratius de diferents treballs, la relació entre els drons i el tipus de càmera a utilitzar, l’evolució de la tecnologia que els compon i altres funcions més enllà de l’audiovisual (seguretat, incendis…).

Finalment, la sessió acabarà amb demostracions de vol, realitzades per professionals del pilotatge de drons, que serviran per mostrar les virtuts dels aparells i la necessitat d’un bon pilot per dur a terme les millors gravacions.

Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal