codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

::EL DIA MÉS CURT:: La Festa Del Curt
19/12/2019
Entorn del dia més curt de l'any, celebrem mundialment la festa del curtmetratge, per reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats.

El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diverses sessions seleccionant les millors pel·lícules de totes les èpoques, amb tots els gèneres i per a tots els públics, per fer-les arribar arreu del territori.

A més, el 21 de desembre des de la pàgina web oficial de "La Festa del Curt" podràs accedir a una programació en línia de curtmetratges. La festa del curt és per tothom!

El Dia Més Curt està organitzat per Catalunya Film Festivals i Marvin&Wayne. Compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona; i amb la col·laboració principal del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB.

Per més informació i veure la programació, accediu a la seva pàgina web: https://www.eldiamescurt.cat/la-festa-del-curt/


Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal