codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

Participa en l’elaboració de l’Estratègia de Lluita contra la Corrupció i per l’enfortiment de la integritat pública
13/09/2019
El CPAC, com a membre del Pacte Social Contra la Corrupció, participa en l’elaboració de l’Estratègia de Lluita contra la Corrupció i per l’enfortiment de la integritat pública, que en els propers mesos proposarà un màxim de 25 actuacions que puguin ser avaluables i realitzables en un termini de dos anys.

Tu també pots participar!

L’Estratègia, impulsada pel govern de la Generalitat de Catalunya, vol tenir en compte tant les mesures proposades pels integrants del Pacte com les propostes d’actuacions de la ciutadania.

Per això, s’ha creat un procés participatiu i un seguit de tallers deliberatius sobre les següents temàtiques:
  • Foment de la integritat pública - 17 setembre (marc d’integritat, cultura institucional, sensibilització ciutadana, protecció d’alertadors, anonimització de bústies ètiques).
  • Funció i direcció públiques – 19 setembre (incompatibilitats i retorn a l’activitat privada, conflictes d’interès).
  • Gestió econòmica – 25 setembre (contractació pública, subvencions, fiscalitat).
  • Influència grups d’interès i traçabilitat de la presa de decisions – 30 setembre (influència dels grups d’interès, registre, agenda pública).
Cada persona es pot inscriure a un o més tallers, ja que tractaran temàtiques diferents. Inscripcions:https://participa.gencat.cat/processes/IntegritatPublica/f/2642/

Més informació sobre el procés participatiu aquí.


Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal