codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

RTVE haurà de fer pública la Relació de Llocs de Treball
05/04/2019
En un comunicat, el sindicat CGT ha informat que els tribunals els hi ha donat la raó i RTVE haurà d’elaborar i fer públic la Relació de Llocs de Treball (RPT – Relación de Puestos de Trabajo), una exigència que fa anys que el sindicat demana.

Aquesta sentència de l’Audiència Nacional, a més d’obligar a RTVE a elaborar aquest RPT, considera que a la corporació pública els hi és d’aplicació l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, que obliga a que es respectin els principis d’accés al treball públic, que són igualtat, publicitat, mèrit i capacitat.

Amb aquesta mesura, es podrà tenir una radiografia de la plantilla real de l’empresa i com es distribueixen els llocs de treball, quelcom imprescindible per a la negociació col·lectiva. A més, avancem en transparència i evita els favoritismes.

Tot i que aquesta sentència encara es pot recórrer, es tracta d’un avanç clau per a una RTVE pública, transparent i sostenible, amb la plantilla necessària pel compliment del servei públic encomanat i amb les millors condicions laborals.

Font:http://www.cgtrtve.org/files/hoja_355.pdf

 Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal