codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

7 de març: Acte de la Intercol·legial amb motiu del Dia Internacional de les Dones
14/03/2019
“Dones col·legiades en acció". Aquest és el nom de l'acte que la Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial va organitzar el passat 7 de març amb presència de la Degana del CPAC, Marta Fernàndez.

Un acte reivindicatiu que es va iniciar amb les intervencions de Núria Carrera, vicepresidenta de l'Associació Intercol·legial i presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat; Teresa Blasi, presidenta de la Comissió de Dones del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona; i Mª Eugènia Gay Rosell, degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i presidenta de l’Associació Intercol·legial.

Seguidament, Felisa Pradas, sòcia i activista de Ca la Dona; i Sandra Bestraten, arquitecta i professora de la UPC van fer la ponència "Ca la Dona un espai de dones i per dones". Ca la Dona és un espai de referència del Moviment Feminista de Catalunya i dels feminismes d’arreu i, recentment, l’edifici que l'acull ha estat nominat al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2019 que atorga la Fundació Mies van der Rohe.

Per acabar, 10 dones de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial van llegir el decàleg "El nostre clam per l'equitat", que podeu llegir aquí. L'acte va estar moderat per la Pilar Sampietro, periodista radiofònica especialitzada en programes d'ecologia i cultura.

Podeu veure totes les fotos de l'acte al nostre FacebookComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal