codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

Primera convocatòria del Laboratori d'adaptacions audiovisuals de Barcelona
09/01/2019
El LAAB és un laboratori d'adaptació d'obres literàries editades i publicades per al sector audiovisual vinculades a la ciutat de Barcelona impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission.

Les obres seleccionades seran premiades amb 5.000 euros i entraran a formar part d'un catàleg per promocionar-les.


L'objectiu de la iniciativa és afavorir l'adquisició de drets de la propietat intel·lectual d'obres literàries per part de productors o programadors del sector audiovisual per a múltiples propostes de producció i finestres de distribució. El format del Laboratori consisteix en la promoció i anàlisi d'obres literàries preparades pel mercat audiovisual i la incentivació del seu procés d’adaptació.


Funciona de la següent manera:

Si ets el tenidor dels drets d'adaptació a l'audiovisual d'una obra literària editada i vols que l'obra tingui una adaptació, pots presentar-te. El LAAB t'ajuda amb el seu programa a on especialistes en anàlisi d'obres audiovisuals analitzaran les característiques de 30 obres amb capacitat de ser adaptades. Si t'apuntes a la convocatòria i surts escollit, la teva pot ser una. Sis d'aquestes obres tindran un ajut econòmic de 5.000 euros per facilitar la primera versió de guió.

El LAAB organitzarà un esdeveniment on es presentaran totes les obres analitzades als representants del sector audiovisual amb capacitat de liderar el seu desenvolupament: productores, antenes, guionistes. Es muntarà un pitching dels projectes que tenen l'ajut econòmic davant aquests representants i es propiciarà l'entorn per crear les connexions i que esdevinguin obres audiovisuals.

La convocatòria s’obre al de Gener i es tancarà a principis de Març.Pots consultar la convocatòria i presentar la teva sol·licitud en el següent enllaç:

barcelona.cat/film-commission-laabComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal