codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

Acompanya’ns a la Gala de lliurament dels Premis CPAC! Divendres 14 desembre 18h
05/12/2018

El proper divendres 14 de desembre et convidem a la Gala de lliurament dels IV Premis CPAC, a les 18 hores a la sala Cibernàrium de l’edifici MediaTIC. I col·laborarem amb la Marató de TV3!

Gala Premis CPAC

14/12/2018 - 18 hores
Sala Cibernàrium. Edifici MediaTIC (Roc Boronat, 117. Barcelona)

Es prega confirmar assistència omplint aquest formulari o trucant al 93.265.81.94Els Premis CPAC esdevenen un punt de trobada dels professionals amb experiència amb aquells talents emergents, un lloc on visualitzar la capacitat creativa de la indústria audiovisual catalana i posar-la a l’abast del públic. I més, aprofitarem per desitjar-vos Bones Festes!

Així, el divendres 14 de desembre visionarem els finalistes de les diferents categories, coneixerem els guanyadors i el públic assistent podrà votar pel seu ZIP favorit!

Què és un ZIP?

El CPAC i la Marató de TV3 han col·laborat un any més en l’elaboració dels ZIPs, que són curtmetratges molt breus, però carregats de contingut. Enguany, els ZIPs han tractat el càncer des de la vessant divulgativa. Aquests ZIPs, que es podran visionar a diverses plataformes de la Fundació la Marató i TV3, seran projectats el dia del lliurament de premis i el públic triarà el seu favorit.

Els Premis CPAC

Es coneixeran els guanyadors de les categories:

  • Premi Josep Serra i Estruch per a estudiants d’audiovisuals.
  • Premi CPAC a l’Excel·lència Professional, per a professionals de l’audiovisual que han destacat per la seva obra.
  • Col·legiat d’Honor, a un professional de l’audiovisual amb una llarga trajectòria i que ha contribuït a engrandir el nostre sector.
L’esdeveniment és obert per a tothom, prèvia confirmació d’assistència per motius d’aforament, trucant al 93.265.81.94 o omplint aquest formulari.

Acompanya’ns! Tenim moltes ganes de saludar-te en persona.


Comparteix:  

<< Tornar

21.11.2019
::PROCLASS:: 21/11 - Propietat Intel·lectual i drets d'autor

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal