codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

Estudiants d’arreu de Catalunya participen als IV Premis CPAC
02/11/2018
Èxit de participació a la 4a entrega dels Premis CPAC entre els estudiants d’audiovisuals de Catalunya.

Fins el 31 d’octubre els candidats han pogut inscriure’s als Premis CPAC per connectar amb el món professional i endinsar-se en una nova etapa professional. S’han pogut presentar tots els treballs audiovisuals de tots els gèneres realitzats per estudiants i col·laboradors durant els cursos 2016/17 i 2017/18, ja sigui en el marc dels estudis o de manera independent, sempre i quan s’hagin realitzat durant els anys esmentats.

El jurat professional d’entre tots els finalistes escollirà el guanyador, que serà reconegut amb el Premi Josep Serra i Estruch i, a més, tots els integrants de l’equip guanyaran 1 any de col·legiació gratuïta, valorada en 270€.

Premi a l’Excel·lència Professional

Els professionals també tenen el seu reconeixement en aquesta edició, que estrena el Premi a l’Excel·lència Professional. Adreçat a professionals en actiu, es pot presentar la candidatura pròpia o la d’un company. Sobretot es vol donar veu a aquells professionals als que no s’acostuma a premiar, com muntadors,

GALA DE LLIURAMENT DE PREMIS

Un tarda per compartir i fer networking. Durant el lliurament de premis, que tindrà lloc el divendres 14 de desembre, els finalistes seran projectats en pantalla gran. A més, el CPAC també nomenarà al Col·legiat d’Honor, pel que els Premis CPAC esdevenen un punt de trobada dels talents emergents i els professionals més rellevants del sector audiovisual català.

COL·LABORACIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Com ja és habitual, el CPAC i els centres formatius en audiovisuals de Catalunya col·laboren amb la Fundació la Marató creant ZIPs (microcurtmetratges) sobre la malaltia per la que es recapten fons. Per aquesta raó, durant el lliurament de premis ens acompanyaran companys de TV3 i podreu votar el vostre ZIP favorit, que s’endurà el Premi del Públic.

Vols més informació? Escriu-nos a premiscpac@cpac.catComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal