codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

El CPAC i la Marató de TV3, junts contra el càncer
04/10/2018

Un any més, el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) i la Marató de TV3 uneixen esforços contra les malalties que més afecten la nostra societat. En aquesta edició del 2018 els esforços es destinaran a fer front al càncer.El CPAC està coordinant amb els centres formatius d’audiovisuals de Catalunya l’elaboració de ZIPs, petites càpsules audiovisuals d’entre 10 segons i un minut, amb informació sobre la malaltia i les persones que pateixen càncer, per reforçar la vessant divulgativa de l’esdeveniment.

 

Així, 16 centres -fins la data- tant de Formació Professional com Universitaris d’arreu del país han decidit aportar el seu gra de sorra i col·laborar amb la Marató de TV3 amb la seva peça divulgativa sobre el càncer sota requeriments professionals.

 

La convocatòria també està oberta als professionals que vulguin aportar el seu gra de sorra. Si t’interessa, escriu-nos a zipslamarato@cpac.cat.

 

Els ZIPs es podran veure en pantalla gran en el marc dels Premis CPAC el divendres 14 de desembre i optaran al Premi del Públic. A més, tots els col·laboradors podran assistir als assajos del programa de la Marató de TV3 i parlar amb els professionals implicats. Tota una oportunitat per aprendre!

 

Requeriments del curtmetratge (ZIP) 

ZIP és el nom que hem posat a aquests micro-curts. Com l’arxiu informàtic, es tracta d’una peça molt curta, però d’un gran impacte informatiu i/o divulgatiu. Així, els ZIPs han de durar entre 10 segons i 1 minut i han de ser peces pensades per viralitzar-se. Volem que el ZIP sigui divulgatiu sobre la malaltia i/o la seva prevenció, doncs és la clau de l’èxit de la Marató. 

 

La Marató 2018 es dedicarà al càncer 

La 27a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. 

 

En opinió dels experts, el 40% dels càncers es podrien prevenir amb uns hàbits de vida saludables, com fer exercici, seguir una dieta equilibrada, controlar el pes, limitar el consum d’alcohol i abstenir-se de fumar, entre d’altres. 

 

Mira aquí la informació sobre la Marató 2018 

Exemple – ZIP Programa Viral (edició 2017) http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/programa-viral-de-victor-munoz/video/5710311/  

Data de lliurament 

Els ZIPs acabats s’han de lliurar com a màxim el dia 19 de novembre de 2018 per wetransfer o similar a zipslamarato@cpac.catComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal