codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

El CPAC, jurat als Premis Zapping
01/03/2018

La Degana del CPAC, Marta Fernàndez, ha format part un any més del jurat dels XXIII Premis Zapping a la qualitat audiovisual.El passat 1 de març Telespectadors Associats de Catalunya va organitzar el lliurament de la XXIII edició dels Premis Zapping al CaixaForum de Barcelona, un certamen que premia la qualitat audiovisual més enllà de les audiències.

El lliurament de premis ha començat amb una actuació de l’escola d’arts escèniques Coco Comin. A més, durant la gala, conduïda per Sergi Mas i Marta Sugrañes, periodistes de TVE, els assistents també han pogut riure amb un gag satíric sobre l’abús de les pantalles (companyia de teatre El Somriure Bàrbar) i gaudir dels ritmes de la banda A Contra Blues.

Els guanyadors dels XXIII Premis Zapping són…

MILLOR SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Sé quién eres (Mediaset – Filmax)

MILLOR ACTRIU: Clara Segura (Nit i dia – TV3 – Mediapro)

MILLOR ACTOR: Alejo Sauras (Estoy vivo – TVE – Globomedia)

MILLOR PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS: ¡Ahora caigo! (Atresmedia – Gestmusic)

MILLOR PRESENTADOR/A: Roberto Leal (Operación Triunfo 2017 – TVE)

MILLOR PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL: This is art (TV3 – Brutal Media – Movistar)

MILLOR VIDEOJOC: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)

MILLOR VIDEOJOC INFANTIL: Super Mario Odyssey (Nintendo)

MILLOR INICIATIVA A INTERNET O APP: B-resol

MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCAL: El club dels poetes morts – el càsting (El 9 TV)

PREMIS NOMINALS

  • Premi Especial a TVE per l’espai Clásicos y Reverentes, a través del qual es promocionen els joves intèrprets de música clàssica i se’ls dóna l’oportunitat de treballar amb professionals de la talla dels músics de l’Orquestra de RTVE.
  • Premi dels Grups d’Anàlisis de Programes a la producció de Movistar+ La zona per invertir en qualitat i noves idees en la ficció autòctona.
  • Premi valors al programa L’ofici de viure de TV3 per proporcionar eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.
  • Premi de la Junta Directiva al videojoc RiME desenvolupat per Tequila Works: una aventura gràfica dirigida a un ampli públic, que combina bon disseny, originalitat, bellesa i diversió i que demostra el potencial de la producció autòctona.


Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal