codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Noticies

El CPAC participa a la trobada convocada pel Comitè d’Empresa de TV3
07/02/2018
Avui dimecres, el Comitè d’Empresa de TV3 ha convocat una trobada a la porta de TV3 per reclamar l’aturada de les retallades de producció i programació a TV3 i Catalunya Ràdio.

A l’acte han participat els professionals del sector audiovisual, actors, actrius, guionistes, traductors i lingüistes, treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio, els comitès d’empresa i consell professionals de TV3 i Catalunya Ràdio i les principals associacions de productores, actors i directors. També s’ha comptat amb el suport de la plataforma “Salvem TV3” i dels sindicats.

Els organitzadors de l’acte ens han fet arribar el següent comunicat:

MÉS TV3, MÉS CATALUNYA RÀDIO, MÉS AUDIOVISUAL
PROU RETALLADES DE PRODUCCIÓ I PROGRAMACIÓ A TV3 I CATALUNYA RÀDIO


A TV3 i Catalunya Ràdio s’han començat a aplicar les mesures preventives de retallada de producció i programació. Han tancat el programa “Tarda oberta” i la corresponsalia de Buenos Aires.

Si no s’aconsegueix urgentment un pressupost addicional i es continuen aplicant les retallades, es provocarà un perjudici irreversible a la programació i al conjunt del sector audiovisual públic i privat de Catalunya.

Reclamem a la direcció que aturi el pla de desmantellament de TV3 i Catalunya Ràdio. Que no faci el joc als que volen aniquilar el servei públic de radiodifusió de Catalunya i arruïnar el sector audiovisual.

Exigim als responsables polítics solucions urgents per als problemes de finançament i que es compleixin les promeses fetes durant la campanya electoral d’atendre amb urgència l’impacte del nou IVA en el pressupost de la CCMA.


Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal