codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

L’obra audiovisual i fotogràfica. Legislació: confluència d’ambdues creacions
06/11/2018
Al sector audiovisual, no sempre es fa referència a un altre tipus d’obra que hi conviu, la fotogràfica, emprada també en publicitat i en la promoció de sèries de televisió, pel·lícules, anuncis i portades de revistes i publicacions de tota mena.

Aquesta sessió té l’objectiu d’exposar dues realitats que conflueixen en el mateix sector: l’audiovisual. La sessió es basarà en exemples i fets reals que els ponents exposaran amb l’acompanyament i l’explicació legal que cada cas requereixi.

6 de novembre / 9 hores


INSCRIPCIONS GRATUÏTES

Sessió adreçada a productores, fotògrafs, autors i professionals del sector de l’audiovisual.

Programa

09.00 - 11.00 h Producció i coproducció audiovisual: situacions habituals/recurrents. Problemes jurídics que planteja utilitzar fotografies de marques, persones i material protegit per drets d’autor.

A càrrec de Lluís M. Güell, assessor, director i realitzador de programes de televisió, director de sèries de ficció (La Señora, Amar en tiempos revueltos, Ventdelplà, Temps de silenci, Arnau i Les veus del Pamano, entre d’altres), director de cinema (Vilafranca i Nudos, entre moltes altres), professor associat de la Universitat Pompeu Fabra fins a l’any 2009 i col·laborador d’altres universitats, com l’ESCAC i la Universitat Ramon Llull. També cal destacar que ha obtingut diferents premis de reconeixement pel llargmetratge Nudos i a la millor direcció per la sèrie Arnau.

I a càrrec també de Daniel Loewe, fotògraf i fundador de l’agència AZA. Al marge dels premis que se li han atorgat i de les exposicions realitzades, destaca el seu treball audiovisual monogràfic El hombre del bosque.

Moderació a càrrec de Cristina Calvet, advocada especialitzada en drets de la propietat intel·lectual, drets d’imatge i dret de l’entreteniment, professora i membre del comitè científic del màster en Dret de Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), advocada de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), entre d’altres, i secretària de la secció de drets de propietat intel·lectual i drets d’imatge de la Comissió de Cultura de l’ICAB.

11.00 - 11.30h Torn de preguntes


Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal