codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

TAULA RODONA: Més enllà d'Alice Guy. Realitat de la dona al cinema
20/10/2018

Dissabte 20 d'octubre a les 11h

Al Magical Media

Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

Comptarà amb la presència de la directora de Puigverd de Lleida, Alba Cros; de la directora del Festival de cinema de Menorca, Inés Garrell, de les actrius Elena Martín i Gemma Castell. Elena Martín ha participat en la pel·lícula debut d’Alba Cros “Les amigues de Ágata” i de la productora, Sandra Forn. Moderada per l’assessora artística de Som Cinema, Judith Vives.

Tot seguit es farà una trobada professional al mateix Magical Media on hi haurà una visita comentada per als professionals convidats pel Som Cinema del Centre de producció Audiovisual i les actuacions que desenvolupa. També es donaran a conèixer els objectius de producció i post producció de realitzacions per al cinema i la TV que tenen lloc al CECAAC (Centre Experimental del Cinema i les Arts Audiovisuals de Catalunya.

Somcinema, en col·laboració amb el CECAAC, organitza un FilmMarket per oferir distribució i canals de difusió a pel·lícules que es presenten al certamen. Les sessions de treball, que es realitzaran a petició dels interessats, tindran lloc el dissabte dia 20 d’octubre a partir de les 12 h al Centre de Producció Audiovisual Magical Media.

Més informació a: www.somcinema.catComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal