codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Participa al Media Fellow, el programa d’intercanvi d’experiències de l’audiovisual participatiu
10/07/2018

Els propers 10 i 12 de juliol el projecte Media Fellow organitza 2 trobades obertes per compartir les experiències al voltant de l’audiovisual participatiu de diversos països, a l’Espai 2 de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Aquestes trobades a Barcelona estan impulsades pel soci barceloní del projecte, Teleduca, empresa d’una col·legiada del CPAC.

 

 

  • Dimarts 10 de 16 a 18h. Converses entre Media Fellow (entitats franceses, alemanyes, gallegues i barceloneses), la comunitat de la Fàbrica de Creació FiC i Cultura Viva.
  • Dijous 12 de 16 a 18h. Espai de trobada entre Media Fellow, Artibarri i el projecte de TV participativa

Per assistir-hi, només cal que t’apropis a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats!

Que ès MEDIA FELLOW?

Media Fellow és un projecte europeu emmarcat al programa Eramus+ de partenariats estratègics. Es tracta d'una dinàmica col·laborativa de formació de facilitadors/es i també d'intercanvi d'experiències al voltant de l'audiovisual participatiu entre la Fédération Nationale d'Audiovisuel Participatif http://www.audiovisuel-participatif.org/ (França i líder del projecte), Offener Kanal de Magdeburg http://www.ok-magdeburg.de/ (Alemanya) i Teleduca, empresa d’una col·legiada del CPAC. També compta amb l'acompanyament del grup d'investigació CIDACOM de la USC (Universidad de Santiago de Compostela).

El projecte s'està desplegant des de juliol de 2017 fins a juny de 2020, i Teleduca és la primera entitat que acull una formació per a 12 persones facilitadores entre el 9 i el 13 de juliol de 2018: 7 de diferents entitats de tota França, 3 d'OK Magdeburg i 2 de la USC. Aquest espai d'aprenentatge i d'intercanvi de coneixements i metodologies està basat en el compagnonnage, una manera de fer que està força desenvolupada a França i que s’està investigant conjuntament des de l'acció.

La idea és generar espais de coneixença mútua i intercanvi entre els socis europeus i algunes de les experiències de Barcelona d'audiovisual participatiu i cultura comunitària.Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal