codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Sessió informativa ajuts CULTURA EUROREGIÓ 2018
04/05/2018
Convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2018 El proper divendres 4 de maig, l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza una sessió informativa sobre la nova convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2018 de l'AECT Pirineus Mediterrània, que es publicarà properament, i es farà especial èmfasi en els canvis respecte la convocatòria anterior.

La sessió constarà d'un primer bloc de presentacions, orientat al coneixement de les diferents oportunitats de finançament, i d'un segon bloc, dedicat al networking entre els assistents i on els diversos experts oferiran (prèvia sol·licitud) un assessorament individualitzat de projectes i respondran consultes específiques.

L'objectiu de la jornada, que tindrà lloc a l'Auditori del Museu d'Història de Catalunya, en el marc de les sessions #EuropeCalls, és informar el sector cultural i creatiu català de les principals novetats de la convocatòria de projectes d'abast euroregional i europeu Cultura Euroregió 2018, que enguany té un import global de 170.000 €. Els projectes s'hi podran presentar a partir del mes de maig i fins al setembre, tot seguint les instruccions que es publicaran properament al web www.euroregio.eu.

CONSULTA EL PROGRAMA I INSCRIU-TEComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal