codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

Continguts col·laboratius: El poder de la co-creació en l'era digital
22/02/2018

El Mirador Indiscret

Continguts col·laboratius: El poder de la co-creació en l'era digital

INSCRIPCIONS GRATUÏTES AQUÍ

Els primers anys de la revolució digital van acabar, entre d'altres, amb el monopoli en la creació de continguts. Mitjans de comunicació, publicacions especialitzades, marques, van haver d’assumir que qualsevol usuari des de qualsevol racó del planeta podia generar i compartir continguts amb una audiència global. 
 
Però una realitat cada cop més interconnectada ha afavorit l'irrupció del fenomen de la co-creació. Del contingut que pot ser creat per qualsevol, al contingut creat per tots. Explotat inicialment per wikis, fòrums i comunitats online, no va trigar a despertar l’interès de plataformes tecnològiques, mitjans de comunicació i marques. Alguns d'aquests actors han entès en els darrers anys la potencialitat d’aquest fenomen, i han desenvolupat estratègies i entorns digitals per a fomentar les dinàmiques col·laboratives en la creació de continguts.

El 22 de febrer coneixerem com es conformen les comunitats, quins factors potencien les dinàmiques col·laboratives entre usuaris i com poden aprofitar les marques la potencialitat d'aquesta nova era de la co-creació.

Per això comptarem amb Maties Ramos, Insight Manager a Acceso com a moderador, Àlex Hinojo, director d’Amical Wikimedia, Jose J. Priego, director de Vídeo Màrqueting a Easypromos i Alberto Alcántara, metereologia a TVC, com a ponents d'aquesta sessió.


Comparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal