codi bones pràctiques CPAC
 
Usuari
Contrasenya
 

Inici / Agenda

DocsBarcelona 2018: oberta convocatòria per presentar projectes
12/02/2018

DocsBarcelona 2018, mercat de finançament per a documentals i punt de trobada entre professionals de tot el món, obre la convocatòria per presentar projectes a les activitats d’indústria per les següents activitats:

  • Speed Meetings: on 40 projectes documentals tindran reunions individuals de 15 minuts a porta tancada amb els finançadors presents. A més, i com a novetat, 5 d'ells participaran al Public Pitch, una oportunitat perfecta per donar-se a conèixer simultàniament davant els finançadors i tots els acreditats al DocsBarcelona.
  • Interactive Pitch: per a projectes de documentals interactius, web, multi plataformes o projectes transmèdia, on els  4 seleccionats es presentaran davant d’una selecció de finançadors, especialment interessats en aquest tipus de projectes, i dels professionals acreditats al DocsBarcelona.
  • Latin Pitch: on 6 projectes provinents d’Amèrica Llatina es presentaran davant d’una selecció de finançadors, especialment interessats en projectes d’aquests països, i dels professionals acreditats. Per participar al Latin Pitch els directors/es dels projectes han de ser de nacionalitat llatinoamericana i el projecte ha de ser una producció majoritària d’Amèrica Llatina.

 A més, aviat tindrem novetats sobre més activitats d’indústria, com els Rough Cut Screenings, Master Classes o Workshops.

 Més informació i inscripcions aquíComparteix:  

<< Tornar

05.12.2018
Taula rodona: Cin-ètiques feministes

veure més

veure més

Nom
Email

CPAC Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya · Tel./Fax. 93 265 81 94 · · c/Casp 130, edifici COACB 08013 Barcelona   · disseny web· legal